Вітаємо на офіційному сайті кафедри ГРН Четвер, 02.05.2024, 11:16

Вітаю Вас Гість
RSS

Головна | Реєстрація | Вхід
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Меню сайту
Форма входу
Друзі сайту
Головна » 2009 » Травень » 20 » ФЕСТИВАЛЬ НАУКИ В НАШОМУ УНІВЕРСИТЕТІ
ФЕСТИВАЛЬ НАУКИ В НАШОМУ УНІВЕРСИТЕТІ
19:47

Відзначення наукової школи "ГЕОДИНАМІЧНА КОНЦЕПЦІЯ ПРИРОДИ АНОМАЛЬНО ВИСОКИХ ПЛАСТОВИХ ТИСКІВ І МЕТОДИ ЇХ ПРОГНОЗУВАННЯ В ОСАДОВІЙ ОБОЛОНЦІ ЗЕМНОЇ КОРИ" професора, д.г.-м.н. Орлова О.О.


Обласне свято науки тривало тиждень у стінах університету нафти і газу.
     Україна віддавна надійно увійшла в світовій науковий простір. За три сторіччя ми пройшли фантастичний та вражаючий шлях від феодального ладу до інформаційного суспільства, суспільства знань. В усьому світі відомі імена славетних співвітчизників Вернадського, Патона, Сікорського, Пулюя та багатьох інших. Прикарпаття також славне давніми науковими традиціями. На сьогодні у нашому краю активно працює понад 200 докторів та 1300 кандидатів наук.
     Розпочався Фестиваль 12 травня презентацією двох наукових шкіл: ГЕОДИНАМІЧНА КОНЦЕПЦІЯ ПРИРОДИ АНОМАЛЬНО ВИСОКИХ ПЛАСТОВИХ ТИСКІВ І МЕТОДИ ЇХ ПРОГНОЗУВАННЯ В ОСАДОВІЙ ОБОЛОНЦІ ЗЕМНОЇ КОРИ" (науковий керівник - професор, д.г.-м.н. Орлов О.О.) та НАУКОВО-ПРИКЛАДНІ ОСНОВИ ПІДВИЩЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ НАФТОГАЗОВОГО ОБЛАДНАННЯ (науковий керівник - професор, д.т.н. Петрина Ю.Д.). Керівників наукових шкіл тепло привітали учні, колеги і ректорат.      За високі досягнення в науковій діяльності і з нагоди професійного свята Дня науки керівники наукових шкіл отримали пам'ятні знаки і атестати, відзначені кращі науковці, нагороджені переможці Всеукраїнських наукових студентських конкурсів та олімпіад.
     Фестиваль продовжився 14 травня, коли в університет завітали керівники вищих навчальних закладів - Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, Медичного університету, Галицької академії, Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ, відомі викладачі і вчені інших навчальних і наукових закладів Прикарпаття, кращі науковці - переможці обласних конкурсів.
     Цей день розпочався з доброї традиції - покладання квітів великим синам українського народу І.Франку, Т.Шевченку, В.Чорноволу, С.Бандері.
     В урочистому засіданні взяли участь Голова Західного наукового центру академік НАН України З. Назарчук, голова ОДА М.Палійчук, голова облради І.Олійник, начальник управління освіти та науки З.Болюк, керівництво та працівники університету нафти і газу та інші.
     Керівники області відмітили успіхи вчених і нагородили кращих з них пам'ятними знаками, грамотами і преміями в різних номінаціях.
     Урочисте засідання супроводжувалося музичними вітаннями народного вокального тріо "Водограй", студентів С.Кізюка, Л.Кидик, Р.Андрусіва, Н.Карабіновича, О.Сливки, О.Климковської, Р.Харандюка.





Джерело http://nung.edu.ua/
Переглядів: 778 | Додав: grf | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024