Вітаємо на офіційному сайті кафедри ГРН Понеділок, 29.04.2024, 20:37

Вітаю Вас Гість
RSS

Головна | Реєстрація | Вхід
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Меню сайту
Форма входу
Друзі сайту
Головна » 2009 » Березень » 22 » Незабаром відбудеться фінал Другого всеукраїнського конкурсу "Студент року"
Незабаром відбудеться фінал Другого всеукраїнського конкурсу "Студент року"
00:03


Незабаром буде визначено найкращого студента чи студентку України. В фіналі Другого всеукраїнського конкурсу "Студент року" візьмуть участь визнані переможці регіональних етапів. Про це повідомляє прес-служба ВМГО "Студентська республіка".

В кінці 2008 року в різних регіонах України проходили регіональні етапи Другого всеукраїнського молодіжного конкурсу "Студент року", під час проведення яких було визнано переможців у 10 областях України. В певних регіонах України студенти все ще планують проведення власних регіональних конкурсів.

Наразі фіналісти займаються реалізацією суспільно-корисних проектів. Організатори конкурсу вважають дуже важливим, щоб українські студенти були не лише розумні, вчилися на відмінно, розвивалися творчо, займалися спортом, але і займали активну громадянську позицію, приймали участь у роботі громадських організацій, реалізації молодіжних проектів, діяльності студентського самоврядування. Саме тому невід'ємною частиною всеукраїнського конкурсу "Студент року" є підготовка та реалізація його учасниками соціальних, суспільно-корисних проектів.

Всеукраїнський оргкомітет наразі займається підготовкою фінальної частини всеукраїнського конкурсу "Студент року".

До учасників фіналу вже доведені умови участі та завдання для підготовки.

Фінальний етап за участі переможців регіональних конкурсів планується провести на базі одного з обласних центрів України, де проходив конкурс, орієнтовно у квітні-травні 2009 року. Треба розуміти, що фінал готується в складних умовах, коли матеріально проекту дуже важко, адже Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту його фінансово не підтримало й організатори проводять захід власним коштом.

Після проведення фіналу планується урочисте нагородження переможців Другого всеукраїнського конкурсу "Студент року".

Організаторами Другого всеукраїнського конкурсу "Студент року-2008" є чотири громадські структури - ВМГО "Студентська республіка", Інститут демократичного суспільства, Народно-демократична ліга молоді (НДЛМ) та Український фонд миру (голова правління - Людмила Супрун). Організаційне сприяння проекту надають Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту і Міністерство освіти й науки.


Джерело
Переглядів: 797 | Додав: grf | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024