Вітаємо на офіційному сайті кафедри ГРН П’ятниця, 19.04.2024, 07:43

Вітаю Вас Гість
RSS

Головна | Реєстрація | Вхід
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Меню сайту
Форма входу
Друзі сайту
Головна » 2009 » Лютий » 25
Цього дня відбулось відкриття Івано-Франківського обласного інформаційно-методичного центру. Це – спеціальне формування управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації, створене з метою надання інформаційних та методичних послуг молоді в рамках реалізації державної політики. Центр має на меті вирішення цілого комплексу проблем інформаційного характеру, зокрема молодіжного життя області, а також впорядкування та отримання оперативної інформації про діяльність органів учнівського та молодіжного самоврядування, роботу молодіжних громадських організацій Прикарпаття, молодіжних клубів, гуртків тощо. Діяльність центру розрахована на молодь та осіб, які цікавляться молодіжним життям краю, бажають ... Читати дальше »
Переглядів: 672 | Додав: grf | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)

25 лютого в приміщенні кінотеатру «Люм’єр» відбулась презентація традиційних кухонь різних народів світу - Global Village, що проходить в рамках проекту «Світ без кордонів». Організатором проекту є міжнародна організація AIESEC. Проект спрямований на зближення між собою людей з різних країн, ознайомлення їх з культурою і традиціями одне одного. Протягом двох місяців іноземні гості відвідуватимуть школи та університети міста, де розповідатимуть про свої культури, проводитимуть презентації, ігри на теми «Культурної різноманітності», а також на тему «Лідерство та позитивний вплив лідерів». Найсмачнішою складовою частиною проекту «Світ без кордонів» стала презентація мі ... Читати дальше »
Переглядів: 857 | Додав: grf | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)

В одній з приватних колекцій італійські вчені виявили раніше невідомий портрет знаменитого художника і мислителя епохи Відродження. На думку фахівців, картина була написана в XVI столітті і, можливо, належить пензлю самого Леонардо. Втім, те, що це автопортрет, ще потрібно довести. 

Зображення досить сильно пошкоджене, оскільки довгі роки полотно зберігалося без належного догляду. Як говорять дослідники, знахідка допоможе їм відновити справжню зовнішність великого майстра, повідомляє Освітній портал

Ймовірно, в кінці березня картина буде представлена публіці в експозиції ... Читати дальше »
Переглядів: 711 | Додав: grf | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)

Посольство Республіки Польща в Україні повідомляє про оголошення у 2009/2010 навчальному році щорічної Стипендіальної програми Польського Уряду для молодих науковців у таких галузях: міжнародні стосунки, історія, політологія, журналістика, соціологія, суспільна психологія, етнологія, культурознавство, право, адміністрація та менеджмент.

Реалізаторами програми є Управління з питань визнання документів про освіту та міжнародного обміну Міністерства освіти і науки Республіки Польща у співробітництві з Департаментом промоції Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Програма «Стипендії Уряду Республіки Польща для молодих учених» адресована до молодих дослідників - гуманітаріїв з Білорусі, Молдови, Росії та України, а також держав Центральної Азії та Кавка ... Читати дальше »
Переглядів: 709 | Додав: grf | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)

Відповідно до Орієнтовного плану всеукраїнських і міжнародних масових заходів з учнівською та студентською молоддю на 2008-2009 рік Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за участю Національного координатора проекту SPARE в Україні громадської організації "Екологічний клуб "Еремурус" і за підтримки Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Верховної Ради України, НАЕР, програми розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН), Української національної інформаційної агенції, Національного радіо УР-1 та національного спонсора конкурсу компанії "Danfoss" провів Національний тур Міжнародного конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності "Енергія і середовище". 

Міжнародний конкурс проходить ... Читати дальше »
Переглядів: 693 | Додав: grf | Дата: 25.02.2009 | Коментарі (0)


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024